MBAPPE OBJASNIO TKO PUCA PENALE U PSG-U: Messi ili ja? Tu uopće nema rasprave!

FOTO:

Paris Saint-Germain sinoć je velikim preokretom došao do bitne pobjede protiv Leipziga. Utakmica je završila 3:2 u korist Parižana, a dva pogotka djelo su Lionela Messija.

Mbappe objasnio

Lionel Messi postigao je dva gola bitna pogotka za veliki preokret i pobjedu PSG-a protiv Leipziga, u trećem kolu Lige prvaka.

Prvi pogodak postigao je Kylian Mbappe već u 9. minuti, a potom je u 67. asistirao Messiju za izjednačenje na 2:2. Samo sedam minuta kasnije izborio je kazneni udarac, koji je realizirao Messi.

Iako je taj jedanaesterac trebao izvesti Mbappe, prepustio je izvođenje Messiju. Mladi francuski napadač to je otkrio pred kamerama nakon utakmice, uz objašnjenje:

„To je normalno i stvar poštovanja. Pa on je Leo Messi, najbolji nogometaš svijeta, naravno da ću mu pustiti penal! To što je došao u naš klub je privilegija i to sam rekao već sto puta. Ako je penal, onda ga puca on i točka. Tu nema rasprave.”

Na samom kraju utakmice, dosuđen je još jedan jedanaesterac za Parižane. Taj put je pucao Mbappe i – promašio.

„Messi mi je rekao da ga ja uzmem. To sam napravio samo zato što je sve bilo riješeno. Međutim, prvi jedanaesterac, onaj odlučujući, je morao on pucati.”

Komentari

komentara

« Povratak