MBAPPE SE KONAČNO OGLASIO I OBJASNIO ZAŠTO VIŠE NIJE HTIO IGRATI ZA FRANCUSKU!

FOTO:

Francuska je prošlo ljeto bila prvi favorit za osvajanje Europskog prvenstva, no pomalo neočekivano su ispali već u osmini finala od Švicarske.

Mbappe otvorio dušu

Igrači francuske reprezentacije prošle su godine bili pod velikim kritikama tamošnje javnosti, nakon neočekivanog ispadanja s Eura. Posebno je na meti bio Kylian Mbappe, koji je promašio ključni jedanaesterac na odlučujućoj utakmici protiv Švicarske. Uvrede koje je mladi Francuz tad primao bile su na račun njegove igre, ali i na rasnoj osnovi. Ubrzo nakon toga objavljeno je kako više ne želi igrati za Francusku, a danas je Mbappe otkrio kako je zaista to i planirao.

Predsjednik nogometnog saveza Francuske, Noel Le Graet, izjavio je danas kako je Mbappe htio prestati igrati za reprezentaciju nakon prošlogodišnjeg prvenstva, te je poručio da je sve to bilo zbog promašenog penala.

„Smatrao je da ga Savez nije dovoljno branio nakon što je promašio taj jedanaesterac i dobio velike kritike na društvenim mrežama. Nakon toga više nije htio igrati za Francusku.”, rekao je Le Graet.

Međutim, Mbappe se nakon ovog oglasio putem društvenih mreža i objasnio što je prava istina:

„Napokon je vrijeme da objasnim da je sve to bilo zbog rasističkih uvreda koje sam dobio, a ne zbog tog promašenog jedanaesterca. To sam predsjedniku rekao i prošle godine, no on smatrao da tu nije bilo nikakvog rasizma!”, poručio je Mbappe danas putem Twittera.

Komentari

komentara

« Povratak