MENADŽER POTVRDIO: Dinamo blizu dovođenja argentinskog stopera!

FOTO:

Zagrebački se Dinamo užurbano sprema za novu sezonu, ali i za nove europske izazove. Kako ovih dana piše nekolicina portala, prva želja Modrih je argentinski stoper.

Dinamo nudi 4,3 milijuna

Kako je potvrdio i njegov menadžer, Dinamo je zainteresiran za argentinskog stopera Alana Franca. Modri za Independienteova igrača nude 4,3 milijuna eura, no Argentinci i dalje razmatraju ovu ponudu. Dinamo je navodno za ovog igrača već nudio oko dva milijuna, ali je ta ponuda glatko odbijena.

Spomenuti menadžer je za argentinske medije objasnio kako je u kontaktu s još nekoliko europskih klubova, ali i kako je ponuda i uvjeti koje nudi hrvatski prvak ipak najbolja. Također, spomenuo je i kako je Alan itekako zainteresiran za Dinamo jer bi volio nastupati u Ligi prvaka.

Spomenimo i kako bi realizacijom ovog dogovora Argentinci zadržali deset posto prava na igrača i deset posto od sljedećeg transfera.

Što se tiče Franca, radi se o iskusnom igraču iako su mu tek 23 godine. Do sad je već odigrao 105 utakmica za svoj klub, a nastupio je i za argentinsku reprezentaciju.

KREĆE LUDI KOLOVOZ: Evo što ovaj mjesec očekuje sve zaljubljenike u nogomet!

Komentari

komentara

« Povratak