MENADŽER POZNATOG IGRAČA HAJDUKA: “Pregovaramo sa 10-ak klubova iz Liga petice…”

FOTO:

Aktualni osvajač hrvatskog Kupa Hajduk Split još uvijek nije prodao igrača. Međutim, Splićani su zaradili 4,25 milijuna eura jer su HSV i Osijek otkupili ugovore od Vuškovića odnosno Nejašmića nakon što su odradili posudbe.

Sportski direktor kluba Nikoličius ne voli previše pričati pute medija o planovima kluba pa je tako kao iz vedra neba stigla vijest da je Toni Borevković došao na jednogodišnju posudbu iz portugalske Vitorije Guimaraes. A sada se pojavila priča kako bi mladi Stipe Biuk mogao otići na posudbu u jedan HNL klub. Dženis Mujičić, zastupnik Stipe Biuka osvrnuo se na medijsku ideju da se Biuk uputi na posudbu u neki od hrvatskih prvoligaša.

“Ma kakvi, o čemu pričate. Posudba u Hrvatskoj nije nikakva opcija”, rekao je Mujičić u razgovoru za Sportske novosti. Za kraj je dodao:

“Ne znam otkud dolaze takve ideje u trenutku kada pregovaramo sa 10-ak klubova iz Liga petice. Biuk je u prošle sezone bio najmlađi igrač iz četiri prvoplasirana kluba koji je odigrao više od 50 % utakmica. Hajduk čvrsto stoji iza Biuka, a ja vam mogu reći da se Biuk odlično osjeća u Hajduku. Pritom znam da je imao oscilacija prošle sezone, ali ta promjeniva forma događala se u najboljem Hajduku kroz zadnjih 20 godina. I te oscilacije su proces sazrijevanja. Hajduk će u suradnji sa igračem pronaći najbolju opciju za Biuka, a to sigurno nije posudba u hrvatskoj ligi…”

Podsjećamo, prije nekoliko tjedana Talijani su lansirali kako je Atalanta ozbiljno zagrizla za Biuka te da se spominje cifrao od 6-7 milijuna eura…

BOMBA EKSPLODIRALA U SPLITU: HAJDUK DOVEO BIVŠEG IGRAČA DINAMA!

 

Komentari

komentara

« Povratak