MESSI, DOBRO SI SE ZEZNUO: Trener Barcelone otkrio stvarno stanje u klubu i puno je gore nego što se mislilo!

FOTO:

Barcelona je iz koronakrize izašla financijski devastirana, a ponajprije zbog toga što je predsjednik Bartomeu loše vodio klub. (net.hr)

Barem se nekoliko dana činilo kako se stanje u Barceloni normaliziralo, Lionel Messi je izgladio, barem privremeno i na silu, odnose s klubom, došao je novi trener koji, navodno, ima ambicije vratiti klubu identitet, a uvelike se počelo pričati i o mogućim pojačanjima.

U klub je stigao Miralem Pjanić, ali kao dio razmjene s Juventusom gdje je otišao Arthur Melo, a doveli su i 20-godišnjeg krilnog napadača Francisca Trincaa. Pisalo se kako Barcelona još radi na dovođenju Memphisa Depaya, Lautara Martineza, Georginija Wijnalduma, ali sve je ostalo samo u sferi spekulacija. A sada je možda jasnije i zašto.

Naime, trener Barcelone, Ronald Koeman, otkrio je u razgovoru za nizozemski Fox kako Barcelona neće obaviti vjerojatno niti jedan transfer, a konkretnije se referirao na onaj Depayev jer – klub nema novca.

“Da biste nekoga kupili, morate nekoga prvo prodati. Tako je i s Depayem. Mi se pripremamo za novu sezonu s igračima koji su bili u svlačionici i prošle sezone. Ništa od tog pojačanja”, rekao je Koeman.

Sve se čini kako će ova sezona biti još jedna u nizu koju će Messi morati sam iznjeti na svojim leđima, a sada već vjerojatno proklinje dan kada je odlučio ostati u klubu, posebice jer su obećali dovesti kvalitetno pojačanje u napadu.

Komentari

komentara

« Povratak