Messi otkrio Suarezu što ga najviše muči u Francuskoj, a ovaj odmah sve razglasio…

FOTO:

Argentinski velikan, Lionel Messi, šokirao je cijeli nogometni svijet kada je odlučio napustiti Barcelonu. Samo nekoliko dana nakon šokantnog odlaska stigla je potvrda kako će Leo svoju karijeru nastaviti u dresu francuskog PSG-a.

Početak u Parizu nije bajan. Naime, Messi je u francuskom prvenstvu zabio samo jedan gol u devet utakmica. Tu su i tri asistencije, a nešto bolja statistika je u Ligi prvaka gdje ima tri gola. No, izgleda kako je njegov bivši suigrač iz Barcelone, Luis Suarez, otkrio razlog za slab start.

Urugvajski napadač i dugogodišnji suigrač velik je Messijev prijatelj, s kojim se i danas svakodnevno čuje. TNT Sports prenosi kako je Suarez rekao da razgovaraju o nogometu, o obiteljima, a očito i o vremenskim uvjetima.

“Rekao mi je da mu je vrlo teško i da pati kada je hladno i mora igrati na snijegu. Mora se priviknuti na klimu”, ispričao je napadač Atletica, koji je u Barceloni uz Messija igrao od 2014. do 2020. godine.

Zaista, u španjolskoj ligi Messi se gotovo nikad nije susretao s takvim uvjetima, tek povremeno na gostovanjima u Ligi prvaka. Život u Barceloni nije zahtijevao toplu odjeću, dok su zime u Parizu i većini Francuske znatno oštrije.

“Obojici nam je bilo teško kada smo igrali jedan protiv drugoga na Camp Nouu, ali drukčije je kad se sastaju Urugvaj i Argentina. To su uvijek prekrasne utakmice, u kojima je komplicirano i izazovno imati Lea za rivala”, objasnio je Suarez njihov odnos.

Komentari

komentara

« Povratak