MESSI OTVORIO DUŠU: “Došao sam potpisati ugovor s Barcelonom i doživio…”

FOTO:

Navijači Barcelone ostali su šokirani kada je klub službeno objavio kako Lionel Messi napušta Nou Camp. Gotovo svi bili su uvjereni kako će argentinski čarobnjak karijeru završiti u Barceloni, ali to se ipak nije dogodio te je karijeru nastavio u francuskom PSG-u.

Messi je sada odradio veliki intervju za France Football u kojem je po prvi put progovorio o odlasku iz Barcelone. Zanimljivo, Argentinac uopće nije očekivao da će otići iz kluba:

“Nisam to uopće očekivao. Planirao sam potpisati novi ugovor i odmah nastaviti s treninzima. Mislio sam da je sve to riješeno, završeno i da se samo čeka moj potpis. Ali kad sam došao u Barcelonu, rekli su mi da taj ugovor više nije moguć, da ne mogu ostati i da moram pronaći drugi klub jer Barcelona nema novca. To je promijenilo moje planove. Bilo mi je jako teško. Morali smo napustiti kuću, djeca su mi morala promijeniti školu. Odlučio sam ranije da ću karijeru završiti u Barceloni, ali nisam imao izbora”, rekao je Messi koji je u PSG stigao kao slobodan igrač.

Kad se saznalo da odlazi iz Barcelone, dobio je nekoliko ponuda.

“Počeo sam razmišljati što ću, a PSG mi je odmah ponudio priliku. Bilo je i drugih ponuda, ali brzo sam se dogovorio s PSG-om. Svidio mi se projekt, ambicije kluba, momčad, atmosfera… Važnu ulogu u toj odluci odigrali su i moji prijatelji Neymar, Di Maria, Paredes… Znate da je sve lakše kad imate prijatelje u svlačionici.”

Komentari

komentara

« Povratak