MESSI, RONALDO I KANE: Wayne Rooney otkrio tko bi mu bio starter, a tko na klupi te koga bi izostavio

FOTO:

Prije nekoliko dana veliki Cristiano Ronaldo uputio je otrovne strelice prema bivšem suigraču Wayneu Rooneyu. Bilo je to u razgovoru s Pierse Morganom, a čini se kako mu Wayne nije želio ostati dužan zbog toga.

Naime, bivši igrač Manchester Uniteda je gostujući u sportskom programu jedne indijske televizije dobio pitanje koga bi uvrstio u napad neke imaginarne momčadi, koju bi dobio priliku voditi na Svjetskom prvenstvu, ako može birati između Lionela Messija, Cristiana Ronalda i Harryja Kanea. Za Ronalda, po njemu, u toj konkurenciji nema mjesta na terenu.

“Teško pitanje”, rekao je Rooney odgovarajući na to kome bi dao prednost kad bi vodio neku idealnu momčad na aktualnom Svjetskom prvenstvu u Kataru. “Messi bi mi bio starter, Kane bi bio na klupi, a izostavio bih Ronalda. Ne igra za svoj klub tako da…”, rekao je.

Ronaldo i Rooney nekoć su igrali zajedno u Manchester Unitedu i zajedno su osvojili Ligu prvaka te tri puta bili engleski prvaci. Ipak, Ronaldo je u nedavnom intervjuu, koji je dao Piersu Morganu i u kojem je ocrnio United, govorio i o Rooneyju pa rekao i ovo:

“Ne znam zašto me Wayne Rooney tako često i ružno kritizira. Vjerojatno jer je on završio karijeru, a ja još uvijek igram na vrhunskoj razini. Istina je i da bolje izgledam od njega.”

Komentari

komentara

« Povratak