Messi se jednom rečenicom oprostio od Pelea

FOTO:

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Brazilac Edson Arantes do Nascimento, poznatiji kao Pele, umro je 82. godini, objavila je njegova kći na Instagramu. Smrt jedinog čovjeka koji je tri puta kao igrač osvojio Svjetsko prvenstvo potvrdila je njegova kći na Instagramu.

“Volimo te do beskonačnosti, počivaj u miru”, napisala je Kely Nascimento.

Pele je bio podvrgnut kemoterapiji otkako mu je u rujnu 2021. uklonjen tumor na debelom crijevu. Posljednjih tjedana stanje mu se pogoršalo, a nažalost, tri dana prije isteka ove godine stigla je vijest o njegovoj smrti. Bolnica Albert Einstein u Sao Paulu, gdje je bio na liječenju, objavila je kako je Pele preminuo “zbog otkazivanja više organa koji su rezultat progresije raka debelog crijeva povezanog s njegovim prethodnim zdravstvenim stanjem”.

Odmah nakon što je u javnost puštena vijest o smrti kralja nogometa, počele su stizati reakcije i nogometni svijet se oprašta od Brazilca. Tako se preko Instagrama od Pelea oprostio i Leo Messi, jedan od rijetkih nogometaša koji može pretendirati na titulu najvećeg ikad koju je Pele cijelog života imao.

”Počivaj u miru”, napisao je Argentinac.

Komentari

komentara

« Povratak