MESSI TOTALNO IZGUBIO ŽIVCE PRED NOVINARIMA: “Dosta mi je svega…”

FOTO:

Argentinski čarobnjak, Lionel Messi, tijekom dana sletio je u Barcelonu vrativši se nakon reprezentativne stanke. Argentina je remizirala kod kuće 1:1 protiv Paragvaja, a potom su kao gosti svladali Peru 2:0. ‘Gaučosi’ su trenutno na odlično drugom mjestu, a ispred njih samo je Brazil.

Kako prenosi index, Messija su dočekali predstavnici ministarstva financija koji su očito za njega imali pitanja na koja on nije bio voljan odgovoriti u tom trenutku, ali su ga uspjeli vidno uznemiriti jer je provjera dokumenata svih u avionu trajala oko sat vremena.

Poslije predstavnika ministarstva došao je pred novinare, a puknuo je kada su spomenute kritike koje je dobio od Griezmannova ujaka. “Dosta mi je svega. Uvijek sam ja krivac za sve probleme u klubu”, rekao je Messi i ljutito otišao u auto supruge Antonele Rocuzze koja ga je odvezla kući.

Podsjetimo, Griezmannov ujak, Eric Olhats, bacio je žestoke kritike na račun Lionela Messija:

“Antoine je došao u klub i odmah upao u probleme jer klub funkcionira tako da Messi ima svoj stav u svemu. On je u isto vrijeme car i monarh, a na Antoineov dolazak nije gledao blagonaklono. Bio je drzak, to se osjetilo. Uvijek sam slušao o tome kako Antoine nema problem s Messijem, ali nikad nisam čuo suprotno”, rekao je Olhats za France Football pa dodao:

“U mojim očima je jasno da je Messi rekao da odlazi samo zato da vidi koliku moć još uvijek ima u klubu. Klasični Messi! Koliko god je dobar na terenu toliko je loš izvan njega. Barcelona već neko vrijeme pati zbog njega. On je rak tog kluba.”

Komentari

komentara

« Povratak