MESSI, VRIJEME JE ZA ODLAZAK: Zbog Argentinca izbio novi rat u klubu!

FOTO:

Sve je izvjesnije kako će Lionel Messi iduće godine napokon napustiti Barcelonu te započeti potpuno novu avanturu. Barem tako sugeriraju informacije koje dolaze iz katalonskog diva.

Naime, trenutni predsjednik Carles Tusquets izjavio je kako bi financijsko stanje u klubu bilo puno bolje da je Messi otišao ovog ljeta. Naravno, takve izjave nisu najbolje sjele novom treneru Koemanu koji je izjavio:

“Svi znamo Leovu situaciju. Ako bi netko trebao odlučivati o svojoj budućnosti, onda je to Leo. Komentari izvan kluba o ovoj situaciji me ne zanimaju, to ne možemo kontrolirati, ali komentari unutar kluba nam ne daju mir koji nam treba”, rekao je Koeman. Nije trebalo dugo čekati na odgovor Tusquetsa:

“Nisam rekao da bih ja prodao Messija, samo bi to bilo financijski dobro za klub. Bilo bi bolje jer ima najveću plaću od svih igrača. No ja sam nitko, odluka je njegova i moj odjel ne može donijeti takvu odluku. Ako je potrebno, pričat ću s Koemanom i reći mu da me krivo shvatio, jednostavno sam radio matematiku. Messi na terenu nadoknađuje trošak, ali Barcelona ne ovisi o jednom čovjeku”, rekao je Tusquets.

Inače, glavni favorit za dovođenje Messija je Manchester City. U Engleskoj bi ga dočekao bivši trener Pep Guardiola s kojim je radio velike stvari u Barceloni.

Komentari

komentara

« Povratak