Messijev otac je kupio stan, a cijela Italija piše o povijesnom transferu!

FOTO:

San bivšeg gazde Intera Massima Morattija bio je da jednog dana dovede Lionela Messija na Giuseppea Meazzu. Međutim, nešto takvo za njegove vladavine nije bilo izvedivo. Čudesni je Argentinac već desetljeće i pol zaštitni znak i simbol Barcelone pa je predsjednik slavnog milanskog kluba mogao samo maštati. (index.hr)

No nalazimo se u 2020. godini, kad više ništa, pa ni nogomet, nije kao prije. Pandemija koronavirusa napravila je puno štete cjelokupnom svjetskom gospodarstvu, a time je dosta izgubilo i nogometno tržište. Klubovi, čak i oni najugledniji, više nisu toliko financijski moćni da se mogu razbacivati novcem, a Barcelona je jedan od velikana koji su najviše pogođeni krizom.

S druge strane, u Inter su ušli kineski vlasnici kojima novac nije problem, a dijele Morattijev san o Messiju u crno-plavom dresu.

Messi je nezadovoljan u Barceloni koja će ove sezone, ako ne osvoji Ligu prvaka, prvi put u posljednjih 12 godina ostati bez trofeja. Argentinac ne podnosi trenera, a još manje voli predsjednika kluba. Frustracije po mnogima najboljeg igrača svih vremena su goleme i prvi put je o njima počeo pričati javno. Upravi kluba predbacuje da nije pronašla prave zamjene za Xavija i Iniestu te što je prodala Neymara.

Sve su to razlozi zbog kojih Messi još nije potpisao novi ugovor s Barcelonom (stari mu istječe sljedeće ljeto), a La Gazzetta piše da su se Interovi Kinezi spremni uključiti u priču te da su za operativne troškove dovođenja Argentinca voljni izdvojiti čak 260 milijuna eura.

No da priča o transferu Argentinca u Inter dobije dozu realnosti jučer se pobrinuo otac Lionela Messija. Talijanski mediji su objavili da je Jorge Messi kupio stan odmah do sjedišta Intera. Dovoljno je to bilo da se priča opet zakotrlja te da navijači i novinari u Italiji krenu zamišljati nove međusobne duele Messija i Cristiana Ronalda.

TREBA LI TO PRIHVATITI? POZNATI KLUB NUDI MANDŽUKIĆU 15 MILIJUNA KUNA PO SEZONI…

Komentari

komentara

« Povratak