Messijev status o Suarezu je viralan. Javio se Neymar i napao Barcelonu

FOTO:

Lionel Messi je povodom odlaska Luisa Suareza iz Barcelone, iz koje je njezin treći najbolji strijelac u povijesti otišao protivno svojoj volji, objavio emotivan status na Instagramu. (index.hr)

“Zamišljao sam kako će to izgledati, ali danas kada sam ušao u svlačionici, vidio sam kako to doista jest. Kako će biti teško ne dijeliti s tobom svaki dan, kako na terenu tako i izvan njega. Jako ćeš nam nedostajati. Prošli smo toliko zajedničkih godina, prijateljstava, ručkova, večera…. Toliko toga nezaboravnog i zajedničkog svakog dana.

Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu i još čudnije igrati protiv tebe. Zaslužio si da te isprate onakvog kakav jesi: jedan od najvažnijih igrača u povijesti kluba, koji je postigao toliko toga individualno i momčadski, a ne da te izbace kao što su to napravili. Međutim, više me ništa ne može iznenaditi.

Želim ti sve najbolje u novom izazovu. Jako te volim. Vidimo se uskoro, prijatelju.”

Među preko 7 milijuna lajkova i 85 tisuća komentara podrške Messiju i Suarezu izdvojio se Neymarov.

“Nevjerojatno je kako ondje rade stvari”, napisao je uz emotikon koji predstavlja nevjericu. As koji je sa Suarezom i Messijom činio jedan od najboljih napada svih vremena, koji je Barceloni donio sve trofeje, za komentar je dobio desetke tisuća lajkova.

Komentari

komentara

« Povratak