MESSIJEVA SUPRUGA NE ŽELI ŽIVJETI U PARIZU: Argentinac napušta PSG?!

FOTO:

Dnevnik “El Nacional” objavio je vijest vezanu za obitelj Lionela Messija. Slavni Argentinac je navodno pod velikim pritiskom svoje supruge Antonelle Roccuzzo.

Antonela je nesretna u Francuskoj

Nakon puno drame, Lionel Messi je prošle godine napustio Barcelonu i prešao u PSG kao slobodan igrač. Međutim, prema tvrdnjama „El Nacionala“ , ali nakon samo jedne sezone iskusni napadač mogao bi se vrati u Španjolsku.

Naime, Messijeva supruga Antonella nije zadovoljna životom u Parizu i želi se vrati u Barcelonu. Kako Leo ima veliko poštovanje prema svojoj supruzi i svakako uvažava njeno mišljenje, nije isključeno da na kraju sezone svi zajedno krenu natrag u Barcelonu, iako igrač ima ugovor do ljeta 2023. godine s Parižanima. Barem tako tvrdi „El Nacional“.

Osim toga, prema onome što pokazuje u dresu PSG-a, mnogi smatraju kako se Messi nije uklopio u momčad i da nije na razini na kakvu smo od njega navikli.

Problem bi mogao biti već spomenuti ugovor. PSG će Messija teško pustiti bez odštete, a njegov bivši klub Barcelona nije u financijskoj situaciji da bi Argentinca natrag mogao kupiti.

Komentari

komentara

« Povratak