MESSIJU SE ISPUNLA VELIKA ŽELJA: Evo tko dolazi u Inter Miami!

FOTO:

David Beckham je prije nekoliko godina obećao kako će učiniti sve da Inter Miami napravi spektakularnim klubom. To obećanje se itekako ispunjava, a i može se reći kako je praktički sve obavio dovođenjem argentinskog velikana Lionela Messija.

Osim Messija, u klub su tijekom godine stigli Jordi Alba i Sergio Busquets. Neki će tako kazati kako se stvara mini Barcelona. I bome su u pravu jer američki mediji izvještavaju kako je Inter Miami sve dogovorio s legendarnim napadačem Luisom Suarezom!

Suarez trenutno nastupa za brazilski Gremio, a trener te momčadi Renato Gaucho potvrdio je da će Suarez klub napustiti u prosincu, na kraju sezone u Brazilu. Usprkos tome što je tek na pola dvogodišnjeg ugovora koji je potpisao po dolasku u Brazil, preselit će se u Miami.

Osim navedenog trojca, u klubu će ga dočekati argentinski stručnjak Gerard Martino koji ga je vodio dok je nosio dres Barcelone.

Podsjećamo, Inter Miami je osnovan početkom 2018. godine, a debi u MLS-u ostvarili su 2020. godine. Prvi trofej došao je upravo s Messijem kada su ovog ljeta osvojili Liga kup, natjecanje koje igraju MLS i meksički klubovi.

Komentari

komentara

« Povratak