MIEREZ IPAK DOLAZI U DINAMO? Evo što je izjavio zagonetni trener Osijeka!

FOTO:

Najbolji igrač Osijeka, Ramon Mierez, već je neko vrijeme povezivan s transferom u zagrebački Dinamo. No, sjajni napadač i dalje je u Osijeku.

Aktualni zimski prijelazni rok traje do šestog veljače, a pri samom kraju opet se aktivirala transfer priča ‘Mierez u Dinamo’. Zanimljivo, Osijek je danas remizirao kod kuće protiv Hajduka 1:1, a nakon utakmice trenera Zorana Zekića dočekalo je pitanje u vezi odlaska Miereza u Dinamo. On je na to samo kazao:

“Volio bih da ostane u Osijeku…”. Svojim odgovorom Zekić je dao naslutiti da opcija Mierezova odlaska ipak postoji, usprkos tome što su čelni ljudi Osijeka danima davali suprotne izjave.

Podsjetimo, Dinamo je ovog tjedna prodao Roberta Ljubičića, a navijači se nadaju kako će uprava i dovesti nekog do kraja prijelaznog roka, koji za HNL traje do 15. veljače. Pojavila se priča da Dinamo želi napadača Osijeka, 26-godišnjeg Argentinca kojeg Transfermarkt procjenjuje na 2.5 milijuna eura vrijednosti. Miereza se povezivalo s Dinamom još ljetos, ali tada je posao propao. Priču je nedavno demantirao Vladimir Čohar, direktor kluba.

“Nemamo namjeru transferirati Miereza u Dinamo. Nitko nam se nije službeno obratio o tom pitanju, a smatram kako nije uputno uopće o tome lamentirati u trenutku kada nas čeka derbi protiv Hajduka. Naš je stav oko tog pitanja jasan, a izrečen je još ljetos. Stoga se transfer Miereza u Dinamo sada neće dogoditi”, rekao je Čohar u razgovoru za Glas Slavonije.

Za analizu utakmice Inter – Juventus kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak