MIJENJA SE FORMACIJA? Evo kako će Hrvatska izgledati u ključnim utakmicama!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija će u narednim danima (Latvija 18. 11.) i (Armenija 21. 11) odigrati posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se igrati u Njemačkoj 2024. godine.

Prošli mjesec izbornik Zlatko Dalić imao je golemih problema s ozljedama pa tako nije mogao računati na Ivana Perišića, Andreja Kramarića, Luku Ivanušeca i Brunu Petkovića koji nije bio ni blizu 100%. Mnogi smatraju kako je to preveliki broj izostanaka pa su zato došli porazi od Turske i Walesa. Nažalost, problemi su se nastavili i u ovom ciklusu. Izbornik tako ne može računati na Perišića, Kovačića, a jučer su službeno otpali Juranović i Vlašić.

Zbog svih tih silnih izostanaka očekuje se velika promjena u formaciji Hrvatske. Naime, kako piše Index.hr to bi trebalo ovako izgledati:

Livaković, Stanišić – Šutalo – Vida – Gvardiol, Modrić – Brozović – Kramarić – Majer – Ivanušec – Budimir.

Najveća promjena dogodit će se u napadu gdje bi trebao započeti povratnik u reprezentaciju Ante Budimir koji u posljednje vrijeme igra sjajno u dresu španjolske Osasune. U posljednjih šest utakmica postigao je šest pogodaka.

Komentari

komentara

« Povratak