MIJEŠAJU SE PONOS I TUGA! POGLEDAJTE EMOTIVNU SNIMKU KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Slavni most je gorio u čast tragično preminulom hrvatskom vrataru!

FOTO:

Drugi dan svibnja već je sedam godina jako tužan datum. Naime, 2. svibnja 2013. u svom je domu u Stockholmu iznenada u 33. godini života preminuo Ivan Turina, tada vratar AIK-a, prije toga Dinama, Osijeka, Kamena Ingrada, Croatije Sesvete, Lecha, Xantija. (Sportske novosti)

U subotu je Dinamova delegacija, u kojoj su bili glasnogovornik Alen Lesički, trener vratara Marko Šarlija i mladi vratar Renato Josipović, položila vijence i zapalila svijeće na posljednjem počivalištu Ivana Turine, a svog vratara nisu zaboravili ni navijači AIK-a.

Svake godine Dinamo, ali i brojni navijači iz Hrvatske i Švedske obilježavaju tužnu obljetnicu, a da Turina nije zaboravljen i da njegov osmijeh i dalje mnogi pamte pokazuju i spektakularne scene iz Stockholma.

Navijači AIK-a u čast Ivana Turine obasjali su jučer jedan od najvećih i najljepših mostova u Stockholmu (600 metara dugački Västerbron) s desecima baklji, a scene koje stižu iz glavnog grada Švedske zaista su spektakularne i dirljive.

Turina je bio omiljen u Švedskoj, ljubimac AIK-ovih navijača, koji nikad nisu zaboravili vratara s brojem 27, a njegova je smrt jako zbližila Dinamove i AIK-ove navijače, koji su se svake godine na tužnu obljetnicu družili u Zagrebu, jedni drugima pružali podršku na važnim utakmicama.

Komentari

komentara

« Povratak