Milan dobio konkurenciju u borbi za Renata Sanchesa: engleski velikan potvrdio zainteresiranost

FOTO:

AC Milan je dobio žestoku konkurenciju u nastojanjima da 19-ogodišnjeg Renata Sanchesa dovede na San Siro. Interes je pokazao i engleski velikan.

Vruća roba

Čini se da je mlađahni Portugalac Renato Sanches itekako vruća roba na europskom nogometnom tržištu. Osim Milana, koji je prije nekoliko dana potvrdio interes, u borbu za Bayernovu uzdanicu je ušao i engleski Chelsea.

Chelsea i Bayern München u utorak su odigrali prijateljsku utakmicu na kojoj je Antoniju Conteu za oko zapeo mladi Portugalac. S obzirom da su iz njemačkog kluba već naglasili da Renato može ići samo na posudbu, Conte je spreman prihvatiti i takvu nagodbu.

I dalje veliki potencijal?

Renato Sanches, prošle je godine prešao u Bayern München, iz Benfice, za 35 milijuna eura. Na žalost, mladić se nije najbolje snašao u njemačkom klubu. Igrao je u 25 utakmica (od prve minute u samo četiri) i nije upisao niti jednu asistenciju ni gol. Ipak trener Bayerna, Carlo Ancelotti ima povjerenja u njega, tako da samo posudba dolazi u obzir.

Usprkos lošoj sezoni u Bundesligi, 19-ogodišnji Sanches je i dalje poželjna roba. Za njega je zainteresiran već spomenuti Milan, a jedno vrijeme se kao potencijalni kupac spominjao i Manchester United.

Mourinho, frustriran dugim pregovorima, odustao od Perišića? Počeli pregovori sa švedskom zvijezdom?

Komentari

komentara

« Povratak