MIRIŠE NA JAKI HAJDUK: Evo sto je trener Hajduka obećao za sutra!

FOTO:

Hajduk sutra, od 21 sat na Poljudu igra prvu utakmicu protiv kazahstanskog Tobola, u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige.

Trener najavio spektakl

Hajduk sutra od 21 sat traži pobjedu na domaćem terenu protiv Tobola, u drugom pretkolu Konfederacijske lige. Trener Hajduka, Jens Gustafsson danas je na presici najavio taj susret ovim riječima:

„Čekali smo dugo ovu utakmicu. Rekao sam nakon Lokomotive da moramo rasti kao momčad. Moramo napraviti sve što je moguće da prođemo dalje. Nema veze jesmo li favoriti ili ne. Analizirali smo golove koje smo primili protiv Lokomotive. Znamo da je Tobol jak u prekidima, obratili smo pažnju na to. Imaju iskustva i dolaze s dosta samopouzdanja jer nisu poraženi od travnja. Moramo biti oprezni jer posjeduju individualnu kvalitetu.”

Velika potpora Hajduku će biti i domaći navijači.

„Drago mi je i znam da će nam trebati njihova podrška. Želim da Poljud gori sutra. Ipak, teško je reći što nas očekuje… Moramo se fokusirati na sebe i biti spremni na svaki scenarij. Očekujem da će nam navijači pomoći da na dobar način uđemo u utakmicu. Moramo napadati od prve minute, a onda ćemo vidjeti kako će se utakmica razviti.“, rekao je trener „bilih“.

Novinare je zanimalo i hoće li sutra nastupiti novi igrač Hajduka, Filip Krovinović.

„Stigao je u ponedjeljak. Sretni smo što je došao. Riječ je o vrlo kvalitetnom igraču. Vidjet ćemo hoće li krenuti od prve minute.“, objasnio je Gustafsson.

Komentari

komentara

« Povratak