MIRIŠE NA SPEKTAKL: Evo koliko navijača Hajduka će bodriti juniore u Dortmundu!

FOTO:

Hajdukovi juniori igrat će u srijedu u Ligi prvaka protiv vršnjaka iz Borussije Dortmund. Utakmica četvrtfinala na Signal Iduna Parku u Dortmundu započinje u 18:30, a prema dostupnim informacijama Hajdukovi mladi nogometaši imat će u njoj glasnu podršku s tribina.

Prodaja ulaznica za tu utakmicu započela je u ponedjeljak u 15 sati, a Hajdukovi navijači već prvog dana prodaje kupili su za nju već oko 3000 ulaznica, javlja Dalmatinski portal.

Na stadion Borussije Dortmund stanu 82 tisuće navijača, a još uvijek nije poznato koliko je Hajduk mjesta dobio na raspolaganje za ovu utakmicu. No za navijače Hajduka je zbog potražnje ulaznica otvoren još jedan dodatni sektor na stadionu u Dortmundu.

U osmini finala juniori Hajduka su na Poljudu pobijedili Manchester City 2:1. Juniori Borussije prošle su sezone u četvrtfinalu Lige prvaka mladih ispali od Atletico Madrida.

Cijena ulaznice za sjedeća mjesta je 4 eura, za stajaća 2 eura, a može se kupiti OVDJE. Prijenos utakmice bit će na kanalima Arena Sporta i Hajduk Digital TV-u.

Komentari

komentara

« Povratak