MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ: Plakao sam 15 minuta…

FOTO:

Hrvatska reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Dalićevi su izabranici bili bolji od Maroka te pobijedili s 2:1.

Dalić posvetio broncu Ćiri

Hrvatska je drugi put u povijesti osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu. U utakmici za treće mjesto na SP-u u Kataru Vatreni su svladali Maroko s 2:1.

Nakon utakmice, izbornik Zlatko Dalić je medalju posvetio Ćiri Blaževiću:

„Ovo je bronca zlatnoga sjaja. Bila je teška utakmica, ovo je medalja za cijeli hrvatski narod, za sve koji navijaju za nas. Na dva Svjetska prvenstva zaredom osvojili smo dvije medalje. Pobjedu bih poklonio Ćiri Blaževiću, čovjeku koji je sve ovo započeo.. Šefe, ovo je za Vas. Mogu ja osvojiti pet medalja, ali Vi ćete uvijek ostati trener svih trenera.”

Legendarni Ćiro je za index.hr se javio nakon ove utakmice:

„Ovo me vratilo u život. Zadnjih 15 minuta utakmice sam već plakao od sreće jer sam vidio da nam ništa ne mogu, da pobjeđujemo i ulazimo među najveće nogometne velesile na planeti.

Mi smo to zaslužili. Želim zahvaliti Daliću i njegovim herojima, njegovim vitezovima koji su osvojili ovo treće mjesto na jedan ponosit, hrvatski način. Svaka im čast. Čuo sam kad mi je Dalić posvetio pobjedu, puno mi to znači. Ja sam sve učinio u svoje vrijeme, on je tome svjedočio i hvala mu na svemu i toj posveti.”

Komentari

komentara

« Povratak