Mirta Šurjak postala hit u Italiji: Ona je ‘hrvatska Diletta Leotta’

FOTO:

Mirta Šurjak obožava nogomet i strastvena je navijačica Hajduka. HRT-ova novinarka uvijek plijeni pozornost kada izvještava s nogometnih terena. No sada je možemo vidjeti i u drugoj ulozi.

Nedavno je zabljesnula u spotu pjesme “Mi manca il calcio” (Nedostaje mi nogomet) koju pjeva Ermanno Fabbri. Talijanski glazbenik spot je snimio u Hrvatskoj, a glavnu ulogu ima atraktivna Splićanka, piše večernji.hr.

Mirta u spotu pozira u dresovima raznih talijanskih klubova, reprezentacije Azzurra, a na kraju i u Hajdukovom dresu. Spot na YouTubeu ima više od 45 tisuća pregleda.

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? CRISTIANO RONALDO OD IDUĆEG LJETA IMA NOVI KLUB!

Zgodna Splićanka često je prisutna u talijanskim medijima, a sada su je usporedili sa svojom poznatom sportskom novinarkom. Naime, lijepu Mirtu neki su talijanski mediji nazvali ‘hrvatska Diletta Leotta’.

Talijanska sportska novinarka Diletta Leotta zadnjih se mjeseci nije tako često pojavljivala pred malim ekranima. Jedna od najljepših voditeljica je zbog pandemije koronavirusa uglavnom radila u svom stanu u Milanu, te je svoje fanove častila atraktivnim fotografijama. Zgodna Diletta također se zaželjela nogometa.

Komentari

komentara

« Povratak