MIŠKOVIĆ SVE OTKRIO? Evo tko ovog ljeta odlazi iz Rijeke…

FOTO: Danijel Vukušić/24sata

Predsjednik Rijeke, Damir Mišković, sigurno nije očekivao kako će ova sezona proći bez trofeja. Nakon poraza u finalu od Hajduka dao je veliki intervju za okupljene novinare na Poljudu.

Mišković je govorio o budućnosti svog kluba, a ona je prije svega vezana za najbolje igrače i trenera. Josip Drmić i Domagoj Pavičić, po svemu sudeći, više neće igrati za bijele, a slična je situacija i s Goranom Tomićem, koji je u ozbiljnim pregovorima za preuzimanje Dinama.

– Mislim da biste to trebali njih izravno pitati. Igrači i treneri dolaze i odlaze, ne vidim tu nikakvu tragediju. Ako netko plaća više, danas živimo u svijetu novca – rekao je prvi čovjek Rijeke i nastavio:

– Ako će netko dobiti pet puta više nego što dobiva kod mene i prijateljski ode u Dinamo ili bilo gdje drugdje, ne vidim tu problem. To je njegov posao, to je njegov život. Kad je bio u Rijeci, dao je sve od sebe. Ja mu mogu samo zahvaliti, stisnuti ruku i reći: “Evo, hvala ti puno što si bio ovdje s nama i odi svojim putem”, rekao je prvi čovjek Rijeke.

Je li to znak da zaista dvojac odlazi u Dinamo?

Komentari

komentara

« Povratak