MLADA ZVIJEZDA DINAMA PORUČILA: “Protiv Citya je bio pun stadion, a sad…”

FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL

Nogometaši Dinama uspješno su odradili prvenstveni dvoboj protiv Lokomotive iz Zagreba. Jedini pogodak na utakmici postigao je Mislav Oršić. Trener Dinama odlučio se potpuno izrotirati ekipu u odnosu na srijedu kada su izgubili od Manchester Citya. U početnoj postavi našao se mladi talent Marko Đira.

“Bila je teška utakmica, baš onakva kakvu smo očekivali. Lokomotiva se dobro branila, nije ih bilo jednostavno probiti. U prvom poluvremenu smo imali par poluprilika preko Hajrovića i Majera, ali ništa nam nije ušlo, pa smo morali puno žustrije krenuti u nastavak. Dodali smo gas, zabili taj gol, to nam je bilo dovoljno za pobjedu”, rekao je Marko Đira, pa dodao:

“Zadovoljan sam svojom minutažom, igram sve više, borim se, radim i treniram. Trener mi je dao priliku, ja se uvijek hoću dokazati, iskoristiti ju na najbolji mogući način. Tako je bilo i ovoga puta.”, ustvrdio je mladi nogometaš Dinama. Marko je potom pohvalio navijače koji su ih danas bodrili:

“Čudno je to, velika je razlika. Da, protiv Man. Cityja je bio pun stadion, a danas se jedva skupilo dvije tisuće ljudi. No, ovo su pravi navijači, njima svaka čast. Po ovako hladnom vremenu, protiv puno slabijeg i neatraktivnijeg suparnika su došli na tribine, bodrili nas i nisu otišli prije samoga kraja.”.

Naime, protic Citya bilo je preko 30 tisuća navijača, a danas protiv Lokomotive nije bilo ni 2 tisuće navijača…

POČEO JE RAT ZA OLMA: OVAJ GIGANT SPREMAN JE PLATITI VIŠE OD 30 MILIJUNA EURA!

KAKO SE OVO ODBIJA? Ova tri kluba Mandžukiću nude 6 mil. eura po sezoni

Komentari

komentara

« Povratak