MLAĐE JE SLAĐE: Wanda Nara pronašla novog dečka, i to nogometaša!

FOTO:

Najpopularniji nogometni par na svijetu raspao se nakon osam godina. Wanda je putem društvenim mreža objavila kako se par rastaje te očito neće krenuti u još jednu misiju spašavanja popularne veze.

Podsjetimo, Par je skoro prekinuo, ali je Wanda odlučila oprostiti nevjeru svojem suprugu Mauru Icardiju. Nastavili su uživati u svojim životima i svijet je brzo zaboravio na tu epizodu. No, došlo je do velikog obrata. Wanda se obratila svojim obožavateljima putem Instagrama, na kojem je napisala podužu poruku i obznanila kraj.

“Trenutno mi je jako teško uopće živjeti. Hvala na mojoj izloženosti i stvarima koje nadilaze medijska nagađanja. Bolje je da to saznate od mene. Nemam što objašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o ovom razdvajanju. Molim vas, molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece”, objavila je Wanda.

Mnogi su nagađali da će problemi tek sada početi jer će par morati rješavati pravne probleme i zavrzlame. Nogometaš i atraktivna manekenka imaju dvoje djece i brdo zajedničke imovine. Djeca bi trebala ostati s Wandom, dok će Mauro pokrivati obaveze plaćanja alimentacije.

A među brojnim nekretninama popularnog para nalazi se i prekrasna kuća na jezeru Como u Italiji. Tamo je cijela obitelj često provodila svoje slobodno vrijeme. No, iz omiljene kuće nisu otišli na lijep, pa čak i normalan način. Susjedi su ih navodno tužili iz bizarnog razloga.

Kontroverzni par je zapalio stvari iz kuće, a to su učinili u dvorištu atraktivne vile, a zbog njihovog “obreda” su morali intervenirati i vatrogasci. Zbog toga će popularni par vrlo vjerojatno morati platiti određenu naknadu za izazivanje požara i ugrožavanje susjeda. No, ni tu nije kraj sapunice.

Svjetski mediji su se raspisali o “novim” životima Wande i Maura. Navodno je atraktivna manekenka našla novog izabranika, a nagađa se da je riječ o 24-godišnjem nogometašu Boca Juniorsa, Martinu Payeru. To su za sada samo medijska nagađanja, ali mnogi se i dalje pitaju zašto je par tako naglo prekinu.

BRAVO, SUSJEDI: EVO TKO NAM JE DOŠAO U ELITNU SKUPINU LIGE NACIJA!

Net.hr

Komentari

komentara

« Povratak