MNOGI ĆE SE SLOŽITI: Alan Shearer tvrdi kako na ovom Euru postoji samo jedna izvanredna momčad…

FOTO:

Engleska je osvojila svoju grupu i s pet bodova se kao prvoplasirana plasirala u osminu finala Eura. No igra jednog od glavnih favorita za zlato je sve samo ne uvjerljiva.

Englezi su pobijedili samo Srbiju 1:0, a s Danskom i Slovenijom su remizirali. Legendarni engleski napadač Alan Shearer je u svojoj kolumni za BBC naglasio da je igra Engleske blijeda i da je se nakon ovog više nitko neće plašiti.

“Budimo iskreni. Iako smo neporaženi, primili smo samo jedan gol i osvojili skupinu, način na koji smo to učinili bio je potpuno neinspirativan. Postigli smo samo dva gola u tri utakmice protiv slabašnih protivnika i nijednoj od tih momčadi nisu stvarali velike probleme”, piše Shearer pa nastavlja:

“Nogomet u nokaut fazi je potpuno drugačiji od grupne faze, ali nijedna momčad s kojom bi mogli igrati u nastavku turnira neće nas se plašiti na temelju ovoga što smo pokazali. No gledam i prvog favorita Francusku i oni su u sličnoj situaciji kao i mi. Zapravo, jedina izvanredna momčad koju sam vidio na ovom turniru je Španjolska. Svi ostali imaju još puno prostora za poboljšanja.”

Komentari

komentara

« Povratak