MNOGI ĆE SE SLOŽITI S OVIM: Zlatko Dalić opleo po UEFA-i i nizozemskom sucu!

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, bio je vidno utučen nakon remija protiv Italije (1:1). Vatreni su skupinu C okončali kao trećeplasirani, a u narednim danima će saznati hoće li dva boda biti dovoljna za plasman u osminu finala Europskog prvenstva.

Mnogi su uvjereni kako je nizozemski sudac jučer utjecao na konačan rezultat jer je pokazao čak osam minuta sudačke nadoknade. S tim se slaže i sam Dalić:

“Utjecao je sigurno, definitivno. Ne znam gdje je našao tih 8 minuta. Ja to govorim već godinama. Mi smo mali, Uefa i Fifa nas ne slušaju. Što god da kažem samo ispadnem smiješan. Jer ne može biti osam minuta, pa čemu to. Prekršaji, prekidi… Ali neću se vaditi na suce, primili smo golove u zadnjim sekundama u dvije utakmice. Žao mi je da nas ne poštuju. Mi igramo u 3 sata, jesu li igrali ovi veliki? I protiv Maroka isto. Ali to je tako, zahvaljujem se igračima i našim navijačima. Sto tisuća ih je došlo u Njemačku. Ali neću se vaditi, ovo što smo primili to je naša pogreška. Ne možeš primiti gol u 98. minuti, moraš leći na loptu.”

Vidjeli smo da ste tješili Modrića i igrače. Sigurno je bilo teško:

“Baš boli i boljet će sigurno dugo. Negdje ti da, negdje ti uzme. Od onih penala, pa do teških utakmica. Uvijek si nekako 1:1 u svemu tome. Znali smo uživati u pobjedama, a moramo znati i primiti poraz. Biti dostojanstveni. Ja sam najodgovorniji. Ja sam jedini krivac što nismo prošli skupinu. Nije nas išlo i to je to”, zaključio je Dalić.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak