Mnogima se neće svidjeti njegovo mišljenje: Jupp Heynckes iskreno progovorio o odlasku Lewandowskog

FOTO:

Jupp Heynckes, trener Bayern Munchena, iskreno je progovorio o nagađanjima da Robert Lewandowski napušta klub. Onima koji Poljaka žele vidjeti u Realu, neće se svidjeti mišljenje starog lisca.

„Zašto bi itko htio napustiti Bayern?“

Na posljednjoj konferenciji za medije, trener munchenskog Bayerna progovorio je o špekulacijama vezanim za odlazak Roberta Lewandowskog.

Nemamo ništa konkretno. Ne znam radi li se o novinskim špekulacijama ili samo snovima.“, započeo je Heynckes te nastavio:

Robertu savjetujem da se fokusira na Bayern. On je vrhunski igrač i ako želimo dalje napredovati u Ligi prvaka, potrebno je da bude na najvišoj razini!“

Zašto bi itko htio napustiti Bayern? Da sam ja igrač Bayern Munchena, za mene ne bi postojali drugi klubovi. Bayern je poseban, čak i ako se uspoređuje u okvirima svih europskih klubova.“, jasno je istaknuo trener Bayerna.

Usput, Jupp Heynckes se uz smijeh osvrnuo i na novinske napise o navodnom sukobu Roberta Lewandowskog i Matsa Hummelsa. Ova dvojica igrača upala su u verbalni sukob nakon što je Hummels optužio Poljaka da se na treningu ne trudi dovoljno.

Naboj stvara konflikte i to nije uopće loše. Bilo bi loše kad bi igrači zaspali od dosade na treningu. Bitno je da se igrači poštuju međusobno i da nakon ovakvih situacija ostave razmirice iza sebe.“, smatra  Heynckes.

Tko će bolje proći? Real Madrid i Bayern München spremaju veliku zamjenu igrača!

Komentari

komentara

« Povratak