MNOGIMA SE OVO NEĆE SVIDJETI: PSG-ove razmažene zvijezde na udaru novog sportskog direktora!

FOTO:

Francuski prvak PSG započeo je reorganizaciju unutar kluba. Prvi korak bila je smjena sportskog direktora Leonarda.

Novi sportski direktor – nova pravila

Na mjesto sportskog diretktora Paris Saint-Germaina nedavno je doveden čuveni Luis Campos. Portugalac se već primio posla, a na udaru su se našle i neke zvijezde.

Campos je u dogovoru s upravom došao do zaključka da je previše igrača, nekorisnih za momčad, koristilo pogodnosti kluba. U budućnosti će svi oni koji ne budu u planovima trenera i kluba biti izdvojeni od ostatka ekipe, kako ne bi štetili atmosferi u svlačionici.

„Stav kluba je jasan. Igrači koji nisu dio našeg projekta će morati otići. Neki su nas u proteklom periodu iskorištavali, ali toga više neće biti”, rekao je prije nekoliko dana predsjednik kluba Nasser Al Khelaifi.

Nekadašnji igrač Lillea Julian Palmeri kojeg je Campos 2017. godine uništio nakon što je odbio napustiti klub objasnio što točno znače Portugalčeve mjere:

„Bit će izdvojeni od ostatka ekipe. Neće uopće biti u istoj svlačionici s drugim igračima, oduzet će im se parking mjesto i sve ostale pogodnosti koje imaju kao članovi PSG-a. Učinit će sve kako bi im pokazao da se na njih više ne računa. Ako ne dođe ponuda za pojedinog suvišnog igrača, pokušat će svim silama raskiniti njegov ugovor. Bilo kakva nedisciplina, općenito se neće tolerirati.”

Campos želi maksimalnu disciplinu i posvećenost klubu, no pitanje je hoće li mu to proći kod velikih zvijezda…

Komentari

komentara

« Povratak