MODRI OŠTEĆENI KOD OSIJEKA: “Ne znam zašto se VAR nije oglasio…”

FOTO:

U emisiji Stadion sudački ekspert Mario Strahonja komentirao je suđenje posljednjeg kola HNL-a i izdvojio je nekoliko velikih pogrešaka. Jednu na štetu Dinama protiv Osijeka (2:0 za Osijek), a drugu na štetu Varaždina na gostovanju kod Lokomotive (2:2).

Duje Strukan je sudio derbi u Osijeku. Modri su tražili dva penala, a jedan igrači Osijeka.

”Ovu utakmicu je trebalo puno čvršće raditi i dignuti razinu autoriteta, znamo da je Duje Strukan sudac koji to voli elegantnije raditi, ali trebalo je to malo drugačije. Kod duela Moharramija i Bohara nije bilo ničeg za kazneni udarac jer je Bohar samo legao prema Moharramiju. Tu penala za Osijek nije bilo”, kazao je Strahonja, ali je kazao da je Dinamo oštećen u drugoj situaciji kad je Petković pogodio u ruku Jurčevića:

”Da je igrač Osijeka ostao mirno svojim tijelom vjerojatno bi ga lopta pogodila u prsa, a okretanjem je proširio svoj obujam rukom te sudac možda nije vidio, ali trebala je reagirati VAR soba jer je ovo očigledna sudačka pogreška”, rekao je Strahonja pa je nastavio o drugom igranju rukom u osječkom šesnaestercu:

”Lopta je pogodila igrača u rame koji se pokušava maknuti, sudac je bio blizu i ispravnija je njegova odluka da penala nema.”

Komentari

komentara

« Povratak