MODRIĆ NA NASLOVNICI: „Započeo je loše, ali završio na vrhunskoj razini, klub mu treba dati ugovor jer je on svojim nogometom to zaslužio!“

FOTO:

Hrvatski kapetan i član Reala Luka Modrić nedavno je proslavio osvajanje naslova španjolskog prvaka. Sezonu su Kraljevi završili ispadanjem od Manchester Citya u osmini finala, Modrić uskoro navršava 35. godina, postavlja se pitanje hoće li ostati na Bernabeu.

Poznati španjolski list naklonjen Realu, AS, donio je priču o tome kako bi Luka trebao ostati u madridskom velikanu…

“Započeo je loše, ali završio je na izvanrednoj razini. Luka Modrić savršeni je primjer da nije bitno kako stvari započnu, već kako završe. Njegove igre u periodu nakon karantene bile su izvanredne i jedan je od glavnih razloga zašto je Real osvojio španjolsko prvenstvo. Sada se zato čini teško reći ne Modrićevom produljenju” – pišu ugledne novine.

Također, AS nadodaje da Luka želi biti Realovo riješenje a ne problem, tako da bi mogao pristati na smanjenje plaće te produljiti ugovor koji mu istječe u ljeto 2021. godine. Mundo Deportivo javlja da trener Zinedine Zidane žarko želi vratiti norveškog talenta Martina Odegaarda, ali to ne bi trebalo značiti da će hrvatski maestro otići iz španjolske prijestolnice.

“Lukine su godine samo broj i on želi nastaviti nositi bijeli dres. U rukama je kluba da mu ponudi produljenje na još barem nekoliko sezona, on je to svojim nogometom zaslužio.” – smatra AS.

POZNATI PORTAL TVRDI: CRISTIANO RONALDO RADI JOŠ JEDAN ČUDESAN TRANSFER!

OVO JE POGODAK SEZONE: Evo što Mandžukić misli o Sarrijevom otkazu!

Komentari

komentara

« Povratak