Modrić: Nisam potpisao ugovor, ali imam povjerenje u Real

FOTO:

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji će u subotu s Real Madridom pokušati doći do svog petog naslova prvaka Europe, rekao je da mu još uvijek nije produžen ugovor koji istječe 30. lipnja ali da “postoji povjerenje” između njega i kluba.

Real Madrid će u subotu 28. svibnja igrati u Parizu protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka. Madridski klub je uoči te utakmice organizirao “otvoreni dan za medije” tijekom kojeg su igrači odgovarali na pitanja novinara. Modrić, najstariji među njima, bio je upitan je li postignut dogovor o produženju ugovora.

“Ne, nadam se da će biti uskoro. Klub i ja razgovaramo, imamo dobar odnos. Među nama je veliko povjerenje, a dogodit će se ono što se treba dogoditi. No, sada igramo finale pa je to trenutno najvažnije te ne želim misliti na druge stvari”, izjavio je 36-godišnji Modrić.

Od kada je došao u Madrid godine 2012. osvojio je Ligu prvaka 2014., 2016., 2017. i 2018. godine.

“Puno puta sam rekao da u Real Madridu želim završiti karijeru. Osjećam se dobro ali ne razmišljam puno o budućnosti, usredotočen sam na sadašnjost. Želim uživati u ovome što radim te ići korak po korak gledajući na kakvoj sam razini”, rekao je. “Budem li mogao nastaviti na ovom nivou… jer u Real Madridu moraš biti na jako visokom nivou pa se nadam da ću za nekoliko godina završiti karijeru ovdje”, dodao je.

Rekao je da bi “volio nastaviti živjeti u Španjolskoj kada završi karijeru”. “U Madridu se moja obitelj i ja osjećamo dobro”, istaknuo je.

Upitan tko mu je najbolji prijatelj u svlačionici Real Madrida odgovorio je da ima jako dobar odnos s Lucasom Vazquezom, Nachom Fernandezom i Davidom Alabom. “Ne smijem zaboraviti Marcela s kojim sam ovdje deset godina. Moram li izabrati jednog, onda je to Marcelo”, izjavio je Modrić.

Komentari

komentara

« Povratak