MODRIĆ OTKRIO: Za razliku od Griezmanna ovaj je Francuz čestitao najboljem na svijetu!

FOTO:

Već tjedan dana traju polemike oko toga je li Luka Modrić zaslužio prestižni Ballon d’Or, ali i sve ostale nagrade koje je pokupio ove godine. I dok neki osporavaju njegovu vrijednost, većina se slaže kako je hrvatski maestro s pravom pokorio nogometni svijet u 2018.

Za razliku od Griezmanna ovaj Francuz zna tko je najbolji

Španjolska Marca danas je objavila dio Modrićevog intervjua za Telefoot. U njemu Luka Modrić otkriva kako je Francuz Raphael Varane bio oduševljen priznanjem koje je hrvatski maestro osvojio.

Za razliku od Antoinea Griezmanna, Modrićev suigrač iz Real Madrida nije bio ojađen i ljut, iako je i sam bio u konkurenciji za Zlatnu loptu.

„Varane je jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Među prvima mi je čestitao nakon sam dobio Zlatnu loptu. Iako je i sam bio u užoj konkurenciji, nije bio tužan što nagrada nije stigla u njegove ruke.”, kazao je Modrić. Nakon toga, Luka se prisjetio što mu je Varane rekao nakon poraza u finalu Svjetskog prvenstva:

„Sjećam se da mi je nakon poraza u finalu Svjetskog prvenstva od Francuske rekao kako ću uz malo sreće osvojiti Zlatnu loptu.“

U Modrića je vjerovao i bivši trener Real Madrida, Zinedine Zidane:

“Zidane i ja smo uvijek imali dobar odnos. Jako puno mi je pomogao u karijeri.”

PRAZNIK NOGOMETA: Messi, Piqué i Simeone samo su neke od zvijezda koje su gledale susret River Platea i Boca Juniorsa na Santiago Bernabeuu!

JOACHIM LÖW ODLAZI S KORMILA „ELFA“: Novi angažman je klupa europskog giganta?!

Komentari

komentara

« Povratak