Modrić se javio iz Madrida i porukom razveselio najmlađe

FOTO:

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije te jedan od najboljih svjetskih nogometaša i dugogodišnji ambasador Plazma Sportskih igara mladih, Luka Modrić, među prvima je podržao veliku preventivnu akciju #KodKuceJeZakon. (24sata)

Uz zvijezdu Real Madrida pozivu su se spremno odazvali i ambasadori Nemanja Matić, Edin Džeko, Sven Göran Eriksson, Johannes Hahn i mnogi drugi podržavatelji i prijatelji Igara.

– Dragi simovci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Sve vas puno pozdravljam iz Madrida. Vrijeme je da svi pokažemo zajedništvo i odgovornost koje inače pokazujete na natjecanjima Plazma Sportskih igara mladih. Prevencija je trenutno ključ i zato – kod kuće je zakon!. No važno je i ostati u formi i zato trenirajte svaki dan – poručio je Modrić putem video-poruke.

Velikom digitalnom kampanjom SIM nastoji osvijestiti djecu i roditelje o važnosti ostanka u svojim domovima, ali i pružiti zabavan i edukativan sadržaj do nastavka aktivnosti na sportskim terenima.

Plazma Sportske igre mladih najveće je amaterska sportska manifestacija u Europi koja svake godine okuplja više od 200.000 djece i mladih u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Komentari

komentara

« Povratak