MODRIĆA ZASMETALA PROVOKACIJA NOVINARA: Nemojte me nasmijavati!

FOTO:

Večeras, od 21 sat, uzvratnu polufinalnu utakmicu Lige prvaka igraju Real Madrid i Manchester City. Podsjetimo, City je na Etihadu slavio s 4:3.

City je blagi favorit

S obzirom na pokazano u prvoj utakmici Manchester City je blagi favorit za ulazak u finale Lige prvaka, u kojem već čeka Liverpool. Uoči utakmice Realov Luka Modrić komentirao je priče da je njegova momčad dogurala do polufinala isključivo srećom. Podsjetimo, Real Madrid je u ludim utakmicama izbacio PSG i Chelsea. I u utakmici s Cityem, domaćin je bio bolji pa je dojam kako je rezultatska razlika trebala biti veća u korist momčadi Pepa Guardiole.

Hrvatski maestro opovrgava ovakve tvrdnje, štoviše, takve ga izjave nasmijavaju.

„Neka misle što žele. To je smiješno i nepravedno mišljenje. Nemojte me nasmijavati! Svatko može reći što želi. Fokusirani smo na svoj rad, a ne na ono što govore vani. Nemoguće je samo srećom pobijediti toliko momčadi, osvojiti toliko Liga prvaka i slaviti u toliko polufinala. Potrebne su kvaliteta i vjera, to su faktori koji nas čine velikima.”

Modrić je najavio bolji Real u odnosu na viđeno u Engleskoj:

„Vrlo smo samopouzdani jer znamo da u prvoj utakmici nismo odigrali najbolje, a ipak smo zabili tri gola. Sutra ćemo biti bolji. Imamo karakter, kvalitetu, kao i povijest. Ovaj klub je pobijedio puno velikih utakmica i osvojio je najviše naslova Lige prvaka. Nikada se nismo predavali. Znamo što nam je činiti, ovo je najvažnija utakmica sezone. Moramo odigrati najbolju utakmicu ove godine i spremni smo.”

Komentari

komentara

« Povratak