MOGU LI DO NJEGA? Bayern nakon Perišića dovodi senzacionalno pojačanje!

FOTO:

Bayern Munchen danas je preko društvenih mreža objavio kako je njihov novi igrač postao hrvatski nogometaš Ivan Perišić! Hrvat dolazi iz talijanskog Intera, a radi se o posudbi s pravom otkupa ugovora sljedećeg ljeta.

BAYERN U AKCIJI

Bavarci su posljednjih tjedana bili izloženi teškim kritikama jer nisu bili nešto aktivni na tržištu. Istina, doveli su Hernandeza i Pavarda, ali mnoge je začudilo da tako veliki klub još nije nadoknadio odlazak dvojca Riberya i Robbena. No, dolaskom Perišića jedan problem je riješen iako se sada radi na novom, uistinu velikom pojačanju.

Naime, Marca piše kako je Barcelona razočarana što nije prodala Coutinha u engleski Premiership. Barca je očekivala da će bogati Englezi donekle popraviti štetu koja je napravljena dolaskom Coutinha, koji se nikako nije uklopio u Kataloniji. No, njega zapravo žele Kovač i Bayern!

Portugalski novinar Bruno Andrade, koji piše za Goal i A Bolu, na svom Twitter profilu objavio je kako je Barcelona pristala posuditi Coutinha u Bavarsku uz opciju otkupa, a sada su u tijeku razgovori s igračem.

Bayern bi, barem po onome što je zasad dogovoreno, snosio samo trošak igračeve plaće, a potencijalna odšteta u slučaju otkupa ugovora još nije definirana. Bavarci bi tako sredili golemi problem u ofenzivi, a to bi itekako smirilo neke igrače u klubu koji su otvoreno izrazili žaljenje što klub nije doveo pojačanja.

IPAK ODLAZI? TALIJANI TVRDE DA JE OVO NOVI KLUB LOVRENA!

HRVATI SU U MODI: Mandžukić se vraća u bivši klub?

Komentari

komentara

« Povratak