MOGU LI DO POBJEDE? Nenad Bjelica najavio susret protiv Dinama!

FOTO:

Sutra nas očekuje veliki HNL derbi između Osijeka i Dinama, a utakmicu je najavio Nenad Bjelica. 49-godišnjem strategu iz Osijeka to će biti prvi susret protiv Dinama nakon što je otišao iz Maksimira tijekom pauze u prošloj sezoni.

Bjelica je spreman za okršaj te smatra kako će se sutra sresti trenutno dvije najbolje momčadi u državi:

“Jedva čekamo utakmicu, igra prvi protiv drugog, u ovom trenutku dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj. Dinamo je pun kvalitete i to pokazuje u hrvatskom prvenstvu i u Europi. Svjesni smo toga, ali isto tako znamo i našu snagu. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i vjerujemo da možemo biti na visokom nivou, kakav smo pokazali u zadnjih dva mjeseca, gdje smo pobjeđivali svoje protivnike, osim u ovoj zadnjoj utakmici u protiv Hajduka u Splitu, a i tamo smo bili blizu pobjede.”, govori trener Osijeka i nastavlja:

“Najvažnije je kako će moja momčad odigrati, bez obzira na to tko je s druge strane. Mi smo to pokazali u svim utakmicama, pa čak i susretu kvalifikacija za Europa ligu protiv Basela prije dva mjeseca. Iako smo tada izgubili, mi smo bili dobri u drugom poluvremenu i tada nigdje nije bilo Basela”, podsjetio je Bjelica.

Komentari

komentara

« Povratak