MOGU LI ONI PARIRATI DINAMU? Evo koji klub želi kupiti Frigana!

FOTO:

20-godišnji napadač Rijeke, Matija Frigan, skrenuo je pozornost na sebe sjajnim partijama ovog proljeća. Ove sezone postigao je 15 pogodaka uz tri asistencije.

Još tijekom zimskog prijelaznog roka pričalo se kako je mladi napadač na korak do potpisa za Dinamo, ali na kraju su pregovori prekinuti. Transfer se nije dogodio da bi se interes obnovio tijekom proljeća pa tako mnogi domaći mediji pišu kako je dogovor u zraku. Rijeka i Dinamo imali su već nekoliko sastanaka na tu temu, a problem je odšteta te činjenica da Rijeka želi igrače iz Dinama.

No, sada se pojavio još jedan golemi interes. Naime, škotski mediji raspisali su se kako Glasgow Rangers želi vidjeti Frigana u svojim redovima! Po svojim karakteristikama on se uklapa u njihov stil igre, a i vrlo je mlad stoga računaju da bi jednog dana od njega mogli i zaraditi lijep iznos.

Dvije sezone zaredom Rangersi gledaju u leđa Celticu što se tiče domaćeg prvenstva pa se tako sprema velika rekonstrukcija u klubu. Tamošnji mediji pišu kako će otići čak 10 do 12 igrača, a neki spominju i puno veću brojku. Među njima su navodno i hrvatski nogometaši Barišić te Čolak.

Osim Dinama i Rangersa, također se spominje interes RB Salzburga i portugalske Brage. U svakom slučaju Rijeka je spremna za veliki inozemni transfer…

Komentari

komentara

« Povratak