Morata i Ronaldo istrčali sami pred golmana Atalante. Evo kako je to završilo

FOTO:

Juventus i Atalanta odigrali su remi 1:1 u sklopu 12. kola talijanskog prvenstva Serie A. Za obje ekipe je ulog u ovim utakmicama velik, Juventus nastavlja lov na Milan, a Atalanta se želi priključiti borbi za mjesta koja vode u Europu, ali na kraju se piše bod svakoj ekipi.

Juve je poveo preko Chiese koji je prekrasno pogodio u 29. minuti nakon asistencije Bentancura. No, pogodak vrijedan velikog boda za Atalantu vidjeli smo u 57. minuti kada je pogodio švicarski veznjak Freulier. Samo četiri minute poslije Juventus je opet mogao povesti ali Ronaldov penal brani Pierluigi Gollini.

Da stvar bude gora Pirlo i njegovi momci trebali su povesti na samom početku utakmice. U 12. minuti Alvaro Morata i Cristiano Ronaldo su sami istrčali pred golmana Atalante, ali su se spetljali.

Prvo je Morata umjesto da puca dodao loptu Ronaldu, kojemu je lopta išla malo iza leđa pa ju je jedva vratio do Morate uz pomoć nespretnog golmana Atalante, a onda je Morata došao do lopte i pokušao zabiti petom, ali to je završilo tragičnim pokušajem.

MOŽE LI SE OVO PROĆI? DINAMO ZAGREB DOZNAO PROTIVNIKA U EUROPA LIGI

Komentari

komentara

« Povratak