MORBIDNA OBJAVA: Pogledajte što je Bruno Marić objavio usred noći…

FOTO:

Jesu li hrvatski nogometni suci zaista tako loši ili se ipak pretjeruje? Čini se kao da nema sredine kada se postavlja to pitanje.

Nakon što je ranije ove godine izbio famozni VAR skandal, mnogi su domaće suce počeli gledati još oštrije. HNS je kasnije zbog toga odlučio kako će preostale derbije u prvenstvu suditi samo strani suci. Odluka koja baš i nije najbolje sjela Bruni Mariću.

Naime, emotivni Bruno Marić oglasio se na Instagramu otprilike dva sata poslije ponoći, odnosno nakon derbija Rijeke i Dinama (1:2) na Rujevici. Taj je susret sudio mađarski sudac Tamas Bognar, što znači da je to bio još jedan derbi koji nije pripao hrvatskim sucima.

Bivši šef HNS-ovih sudaca na Instagramu je objavio imena svojih bivših kolega, i to na pozadini hrvatske zastave. Duje Strukan, Igor Pajač, Dario Bel, Patrik Kolarić, Fran Jović, Ante Čulina, Mario Zebec, Jakov Titlić, Mateo Erceg i Ante Terzić su imena na trobojnici, a poruka Marića je: “Najbolji! Hvala vam!”

Marićevi pratitelji na Instagramu posprdno su komentirali objavu: “I ti piješ negdje?”, “Jako ti je to neko vino”, “Molim dotičnog da mi da broj svog dilera jer očito radi dobar posao.”

Marić je poslije uredio objavu pa više nema negativnih komentara…

Komentari

komentara

« Povratak