MOŽE LI HRVATSKA SRUŠITI PORTUGAL? Evo što kažu kladionice…

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak ima ključnu utakmicu ove godine. Vatreni će u Splitu na Poljudu ugostiti jaki Portugal, koji je aktualni europski prvak predvođen Ronaldom.

Portugalci su nas dobro isprašili prije nešto više od dva mjeseca kada je u Portu bilo 4:1. Zabijali su Cancelo, Jota, Joao Felix i Andre Silva, dok je počasni gol za naše zabio Petković. Već je dobro poznato kako nam Portugalci nikako ne leže, a tu sve govori nevjerojatni omjer u međusobnim susretima.

Portugal je slavio čak četiri puta, a dva puta odigran je remi. Pod remi spada i onaj nesretni poraz u osmini finala europskog prvenstva 2016. godine kada su nas izbacili u produžecima. Sutra je nova utakmica pred nama, a kladionice i dalje ne vjeruju našima.

SuperSport kladionica je postavila koeficijent 3.30 na pobjedu Hrvatske, dok je kvota na pobjedu Portugala 2.30.

Izabranici Zlatka Dalića i dalje drže treće mjesto ali u utorak će zaista biti pakleno iz više razloga. Naime, Francuska će ugostiti Švedsku, a aktualni svjetski prvaci već su osigurali prvo mjesto u našoj skupini. Hrvatska je zasad bolja od Švedske jer je zabila više golova u ovih pet kola, dok je gol razlika identična.

Komentari

komentara

« Povratak