Može li niže? Inter mu dao otkaz preko Skypea!

Frank De Boer je bivši! Nizozemski trener dobio je otkaz u Interu nakon poraza od Sampdorije 1-0. Vlasnici su mu otkaz uručili preko Skypea, a za glavnog trenera nameće se lik i djelo Stefana Piolija.

Tragikomičan se može nazvati Interov performans ove sezone u Serie A. Nema tko se nije narugao sa slavnim talijanskim klubom. Prvo je izgubio od Hapoel Beer Sheve, zatim je veličanstveno pobijedio Juventus da bi izgubio od Sparte Prag, Rome, Cagliarija kod kuće, Atalante, Sampdorije…

Konačno je dozlogrdilo čelnicima Intera i presudili su – Frank De Boer mora otići. Presudila je posljednja utakmica protiv Sampdorije koju je Inter izgubio 1-0. Sjajan gol zabio je Fabio Quagliarella koji je na neki način presudio De Boeru.

Kao glavni kandidat za mjesto novog trenera Intera nameće se bivši trener Lazija, Chieva, Palerma i Bologne Stefano Pioli.

Nizozemski trener je i sam bio svjestan da će uskoro dobiti otkaz, no nije mogao znati da će ga dobiti putem Skypea! Kineski vlasnici uručili su De Boeru otkaz, a odmah je reagirala niskotarifna zrakoplovna kompanija Ryanair koja je ponudila let natrag za Nizozemsku.

Komentari

komentara

« Povratak