MOŽE LI ON DONIJETI TITULU? Bivši trener Dinama glavni favorit za klupu Hajduka!

FOTO:

Još uvijek nije poznato tko će preuzeti Hajduk Split. Od odlaska Mislava Karoglana prošlo je točno mjesec dana, ali još traje potraga za novim trenerom.

Dok navijači nestrpljivo čekaju imenovanje novog stratega, kladionice se zabavljaju tako da su baš danas izbacile ponudu. Glavni favorit, iako nema previše smisla, za preuzimanje Hajduka je Goran Tomić. U njegovom slučaju nema smisla jer je upravo nedavno potpisao novi ugovor Al-Bataehom. Koeficijent na njega je pet.

Zanimljivo, na drugom mjestu našao se bivši trener Dinama i Osijeka, Nenad Bjelica! Dotični je baš ovaj tjedan dobio otkaz u Union Berlinu s kojim je vodio grčevitu borbu za ostanak u elitnom razredu njemačkog nogometa. Na njega je koeficijent tek šest.

Na trećem mjestu, sa koeficijentom osam, je slovenski izbornik Matjaž Kek. On je dugogodišnja želja simpatizera Bijelih, i to bez obzira što je ostvario spektakularne rezultate s Rijekom. Na četvrtom mjestu je Ivan Jurić (koeficijent 10) koji će na kraju sezone napustiti Torino.

A što se tiče ostalih imena, tu su od bivšeg trenera Istre Gonzala Garcije (koeficijent 15) do sadašnjeg Paola Tramezzanija (koeficijent 20). Vrlo visoko kotira ii Gabriele Cioffi (koeficijent 15), bivši trener Udinesea. U ponudi su i Slaven Bilić (koeficijent 25), Vahid Halilhodžić (koeficijent 25), Željko Sopić (koeficijent 40), Stjepan Tomas (koeficijent 80), Marijan Budimir, (koeficijent 50) Valdas Dambrauskas (koeficijent 50), Vladimir Petković (koeficijent 80) pa čak i legendarni Mircea Lucescu na kojeg je koeficijent čak 150. On je trenutno bez posla.

Posljednji put kada je bivši trener Dinama preuzeo Hajduk, dogodilo se to uoči sezone 2005/06. kada je na Poljud stigao legendarni Miroslav Ćiro Blažević. Tu se možda može spomenuti i Sinišu Oreščanina koji je bio trener u Dinamovoj akademiji.

Komentari

komentara

« Povratak