MOŽE LI ON POKRENUTI MILAN? Evo tko preuzima talijanskog giganta!

FOTO:

Na početku ovog stoljeća AC Milan bio je strah i trepet, kako u Italiji tako i u Europi. No, posljednje desetljeće ovaj talijanski gigant totalno se srozao. Od kluba je odustao predsjednik Silvio Berlusconi, a nakon njegovog dolaska klub je pao u tužnu prosječnost.

Mijenjaju se treneri, dovode se prosječni igrači, a i posljednjih nekoliko godina pokazalo se kako u Milanu ne znaju pametno uložiti velike novce. Aktualni trener Stefano Pioli prema mnogima je samo privremeno rješenje, a danas su Španjolci izašli s jednom velikom objavom.

Naime, poznati Mundo Deportivo piše kako će Milan od sljedeće sezone preuzeti 54-godišnji španjolski trener Marcelino Garcia Toral. Prošle sezone osvojio je španjolski Kup vodeći Valenciju, ali 11. rujna neočekivano je dobio otkaz. 2006. godine osvojio je španjolsku drugu ligu kao trener Recreativa de Huelve.

U posljednjih nekoliko tjedana Marcelino je imao niz ponuda klubova koje je mogao preuzeti odmah, ali je odlučio sve odbiti, uključujući i Arsenal, kako bi preuzeo Milan. Ipak, vrlo brzo javio se agent Marcelina koji je kazao:

“Prirodno je da Marcelino želi trenirati veliki europski klub, Milan ima ogromnu povijest i jedan je od najvećih na svijetu, ali Marcelino se nije sastao s Maldinijem. Također, nismo dobili nikakvu ponudu Milana i sve informacije po tom pitanju, osim ove, zasad nisu točne”, rekao je Eugenio Botas za Sky Sports.

Ovaj 54-godišnji španjolski trener trenutno je bez kluba nakon što je ranije ove sezone otpušten u Valenciji. Ranije danas pisali smo o sukobu u Milanu oko izbora novog trenera, ali čini se da je u međuvremenu postignut kompromis oko imena Piolijeva nasljednika.

Ostaje za vidjeti ima li nešto u ovim pričama…

ZASLUŽIO JE: HRVATSKI TRENER, IVAN JURIĆ, OD LJETA PREUZIMA TALIJANSKOG VELIKANA!

TRANSFER ŽIVOTA: Marcelo Brozović potpisuje za najveći klub na svijetu!?

Komentari

komentara

« Povratak