MOŽE LI OSIJEK DO TITULE? Evo što kaže Nenad Bjelica…

FOTO:

Nenad Bjelica u potpunosti je preporodio Osijek svojim dolaskom. Od njegovog dolaska Osijek niže pobjede u prvenstvu i ozbiljno su zaprijetili Dinamu, a jedina ‘mrlja’ je remi kod Hajduka u Splitu.

U subotu je pao i Dinamo, a Bjelica je u razgovoru za Sportske novosti otkrio kako mu je ovo jedna od najdražih pobjeda u trenerskoj karijeri: “Iskreno je. Jako mi je drago zbog više razloga, a i zbog svega što se događalo posljednjih mjeseci i svega onoga što je u tim mjesecima bilo izrečeno”, govori trener Osijeka koji je potom prokomentirao priče o naslovu:

“I kad sam došao, rekao sam da su moje ambicije jednake klupskima, a velike su. Međutim, i kad sam izjavio kako za sebe ne tražim nikakvih sto dana već sam od prvog dana prionuo poslu s jasnim ciljem da Osijek napravi iskorak naspram dosadašnjih rezultata”

Bjelica je već osvojio naslov prvaka u HNL-u pa tako zna sve što je potrebno kako bi klub stigao do samog vrha.

“To će vrijeme pokazati (što je presudno za titulu). U osam kola smo prednost Dinama smanjili na samo tri boda, borba se nastavlja. Opet kažem, nisam obećao titulu u prvoj godini rada u Osijeku, ali želim ju osvojiti. Hoće li to biti ove sezone, iduće ili one poslije, vidjet ćemo. Naša je obveza da stalno budemo na maksimumu, dok je u Dinamu drugačije jer on mora biti prvak i s tim se zahtjevom mora nositi. U Osijeku vlada i veliko zajedništvo, klub je vrlo kvalitetan, a to su preduvjeti za uspjeh. A kad on dođe, nitko neće biti izuzet iz zaslužnosti za njega”, zaključio je Nenad Bjelica.

 

Komentari

komentara

« Povratak