MOŽE LI OVO NETKO OPRAVDATI? Evo koliko je Hajduk ove sezone platio HNS-u zbog Torcidinih baklji

FOTO:

Disciplinski sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer i nakon zadnjeg, 10. kola HNL-a kaznio je Hajduk zbog ponašanja Torcide. Splitski klub je tako kažnjen i deseto kolo zaredom, odnosno ni nakon jednoga kola u ovoj sezoni nije prošao bez kazne disciplinskog suca.

“Hajduk je kažnjen s 30.000 kuna jer su na utakmici Hajduk – Istra 1961 pripadnici domaće navijačke skupine Torcida smještene na sjevernoj tribini u 81. minuti zapalili najmanje 30 baklji, a od čega su dvije bačene na tartan stazu. Tijekom utakmice od strane iste navijačke skupine još je zapaljeno 13 baklji te su aktivirana tri topovska udara i dvije petarde”, stoji u priopćenju HNS-a.

Tako je Hajduk ove sezone HNS-u zbog baklji i ostalih incidenata HNS-u uplatio 106.000 kuna. Nastavi li Torcida ovim tempom, Hajduk bi mogao do kraja sezone platiti blizu pola milijuna kuna što je ipak znatno manje nego prošle sezone.

Hajduk je u prošloj natjecateljskoj sezoni samo zbog baklji HNS-u platio 907.000 kuna, a još 100.000 koštalo ga je utrčavanje navijača u teren u slavlju nakon pobjede protiv Rijeke u finalu SuperSport Kupa.

IMAMO EUROPSKI DINAMO: POGLEDAJTE ŠTO JE DANAS OBJAVILA UEFA!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak