MOŽE LI SE OVO ODBITI? Nenad Bjelica preuzima talijanski klub!?

FOTO:

Nenad Bjelica ipak nije uspio ni u prvoj punoj sezoni doći do trofeja s Osijekom. Nedavno je potvrđeno kako bi trebao povesti ovog hrvatskog prvoligaša u novu sezonu, ali sada dolaze zanimljive vijesti iz talijanskih medija.

Naime, sjajni hrvatski strateg našao se na radaru talijanskog prvoligaša Spezije! Informaciju je čak potvrdio i čuveni novinar i stručnjak za transfere Gianluca di Marzio. Osim Bjelice, među glavnim kandidatima su legendarni Andrea Pirlo i Luca Gotti.

Bjelica je vodio Speziju 17 mjeseci u koju je stigao nakon što je s Austrijom Beč izborio plasman u Ligu prvaka. Da je ostavio veliki trag u klubu koji je završio na petom mjestu Serie B svjedočile su i scene prilično emotivnog oproštaja Bjelice s igračima i navijačima nakon objave odlaska.

Spezia je ovu sezonu završila na 16. mjestu sa šest bodova više od zone ispadanja a posljednje informacije sugeriraju kako je rastanak s Thiagom Mottom pitanje trenutka.

Trenutno je Bjelica na kratkom odmoru pred početka priprema Osijeka koje je zakazao za 13. lipnja. Posljednje vijesti sugerirale su kako je izglađena situacija s vlasnikom Osijeka oko nezadovoljstva radom uprave kluba te da Nenad Bjelica i njegov stručni stožer nastavljaju u novoj sezoni.

Komentari

komentara

« Povratak