MOŽE LI SE OVO SPASITI? Posuđeni igrač Hajduka uništio Lokomotivu!

FOTO:

Nastavlja se sezona iz noćne more za zagrebačku Lokose. Prošla je uistinu bila iz snova, ali ove sezone će se izgleda Lokomotiva grčevito boriti za ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Lokomotiva je prije samo tri dana kod kuće doživjela težak poraz protiv Osijeka (0:3), a danas je stigao još jedan neugodan udarac za ekipu Jerka Leke. Naime, opet su na svom terenu doživjeli težak poraz, ovog puta od strane Šibenika. Bilo je 4:0 za goste.

Prvo ime susreta svakako je dvostruki strijelac Emir Sahiti, koji je zapravo igrač Hajduka ali se nalazi na jednogodišnjoj posudbi u Šibeniku. Treći gol djelo je 27-godišnjeg stopera, Karla Bilića, a četvrti gol postigao je napadač Deni Jurić. Lokosi su tako u dvije utakmice primili čak sedam golova!

Šibenčani su ovom pobjedom napravili veliki skok na sedmo mjesto dok je Lokomotiva zakucana na dnu. Zagrebački klub trenutno ima samo 12 bodova, dok je ispred njih Istra sa bodom više no, treba još dodati kako klub iz Pule ima čak dvije utakmice manje.

Tko bi rekao, prošle sezone Lokomotiva je ostvarila najbolji plasman u povijesti HNL-a, a na proljeće ih čeka teška borba za ostanak…

Komentari

komentara

« Povratak