MOŽE LI SE TO UOPĆE DOGODITI? Poništava se jedan gol na Svjetskom prvenstvu!?

FOTO: HINA

Francuski nogometni savez (FFF) podnio je žalbu FIFA-i zbog poništenog pogotka Antoinea Griezmanna protiv Tunisa u posljednjoj minuti sudačke nadoknade u 0-1 porazu u susretu 3. kola skupine D na Svjetskom prvenstvu.

Griezmann je postigao pogodak za 1-1 iz gužve pred tuniškim vratima, no glavni sudac utakmice je nakon pregleda snimke procijenio kako je francuski napadač bio u zaleđu u trenutku ubacivanja Aureliena Tchouamenija te svojom pozicijom utjecao na igru iako je Griezmann do udarca stigao nakon što je tuniški branič pokušao glavom raščistiti situaciju.

“Žalimo se jer je po našem mišljenju pogodak Antoinea Griezmanna pogrešno poništen”, objavio je FFF. Iz FFF-a nisu specifirali žale li se zbog toga što smatraju kako Griezmann nije bio u zaleđu ili zbog toga što je do poništenja pogotka došlo nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice.

Ovakve žalbe moraju se podnijeti u roku 24 sata od završetka utakmice. Usprkos tom porazu, Francuska je osvojila prvo mjesto u skupini sa šest bodova, dok je Tunis bez obzira na pobjedu ispao sa SP kao treći u skupini s četiri boda.

Za analizu utakmice Japan – Španjolska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak